Financieel

Alles om jouw woondromen werkelijkheid te laten worden

Wil je dat jouw woondromen werkelijkheid worden in De Meesters van Apeldoorn? Rabobank helpt je met vrijblijvend financieel advies op maat en helpen je graag jouw droomwoning te realiseren. 

Vrijblijvend financieel advies op maat

De financieel adviseur nieuwbouw van Rabobank, Jochem Prijs, is nauw betrokken bij het project Meesters van Apeldoorn. Hij gaat graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Apeldoorn. Met zijn kennis en betrokkenheid bij het project bespreekt hij met jou de financiële mogelijkheden, zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken. Ook als je ondernemer bent of eigen geld wilt inbrengen, denkt hij graag met je mee! 

We kijken hierbij niet alleen naar de hypotheeklasten, maar nemen ook de energielasten mee, zodat je een goed vergelijk hebt van je totale woonlasten. Daarnaast hoef je voor een nieuwbouwwoning niet gelijk veel geld te reserveren voor onderhoud. Ook kijken we als je al een bestaande woning hebt, of je mogelijk gebruik kunt maken van de verhuisregeling voor je bestaande rentecontract. En uiteraard kijken we ook naar de voordelen van de Rabobank hypotheek bij nieuwbouw, zoals de duurzaamheidskorting, offertetermijn van 18 maanden bij plusvoorwaarden en ruime mogelijkheden als het gaat om overbrugging. Alle informatie over de hypotheken van de Rabobank vind je op rabobank.nl/hypotheken en over nieuwbouw op rabobank.nl/nieuwbouw

Mulo jochem prijs

Wij helpen je graag verder!

Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek via de link hieronder. Jochem Prijs helpt je er graag mee! Jochem is ook bereikbaar op: 06-82710247.